Talán legfontosabb termékkörünk, illetve szolgáltatásunk a kerékpárok forgalmazása és javítása
tovább

Elérhetőségek

Savaria Uniker Kft., Szombathely
9700 Szombathely,
Mátyás Király u. 26.
Telefon: +3694/317-943
Üzletünkben és két webshopunkon keresztül különféle műszaki berendezések forgalmazásával is foglalkozunk
tovább

Elérhetőségek

Savaria Uniker Kft., Szombathely
9700 Szombathely,
Mátyás Király u. 26.
Telefon: +3694/317-943
Szaktanácsadás, felvilágosítás, egyedi megrendelések teljesítése.
tovább

Elérhetőségek

Savaria Uniker Kft., Szombathely
9700 Szombathely,
Mátyás Király u. 26.
Telefon: +3694/317-943

Kerékpárosoknak

Szombathelyi üzletünkben foglalkozunk kerékpárok értékesítésével és szervizelésével. Ez a tevékenység számunkra különlegesen fontos, ezért fokozottan figyelünk arra, hogy szolgáltatásunk anyagilag elérhető legyen, a vásárlás során olyan tanácsokat adjunk, amelyek segítségével mindenki olyan kerékpárt vásárolhat, amilyenre valóban szüksége van. Természetesen akkor sem jövünk zavarba, ha a kerékpár-tulajdonosok a jármű szervizelése miatt keresnek fel minket.

Üzletünkben négy gyártó kerékpárjait, illetve több gyártó elektromos kerékpárjait forgalmazzuk. Bár jelentős készlettel rendelkezünk, ha valaki olyan járműre vágyik, amely éppen nincs üzletünkben, néhány napon belül beszerezzük azt számára. Forgalmazunk városi közlekedésre, túrázásra alkalmas kerékpárokat, de mountain bike és gyermekkerékpárokból is jelentős választékkal szolgálunk. Vásárlóinknak segítünk az igényeiknek és lehetőségeiknek megfelelő kerékpárt beszerezni.

Mint minden használatban levő tárgy, úgy sajnos egy kerékpár is meghibásodhat. Ilyen esetekben elvégezzük a nálunk vásárolt járművek garanciális és azon túli javítását, de bármilyen kerékpárt meg tudunk javítani. Üzletünkben rendelkezésre állnak a szükséges alkatrészek, felszerelések, ha ritka, vagy különleges járműről van szó, akkor partnereinktől néhány napon beszerezzük azokat.

Szeretnénk felhívni arra is a figyelmet, hogy a kerékpár is jármű, ezért csakúgy, mint a gépjárműveknek, a bicikliknek is szükségük van rendszeres karbantartásra, vagy az évszakok szerinti felkészítésre. Azokon kívül, akik felkészültek járműveik otthoni karbantartására, szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy kerékpárjukkal minden időben biztonságosan, technikai okból származó meghibásodásoktól mentesen tudjanak közlekedni. Bizonyára sokan vannak, akik tudják: a kerékpárok alkatrészeinek (különös tekintettel a hajtásrendszerre, vagy a fékekre) szennyeződése balesetveszélyes. Az olajos, sáros szennyeződés csökkenti az hajtás, vagy a fékezés hatékonyságát, továbbá ezek az alkatrészek hasznos élettartamát is csökkentik. Ugyanez vonatkozik a korrózióra is, ez jellemzően tavasszal jelentkező probléma. A havas utak sózása megviseli a kerékpárok fém alkatrészeit is. Az ezeken jelentkező korrózió különösen nagy veszélyforrás.

Ha valaki tehát nem felkészült arra, hogy saját kerékpárját rendszeresen szakértelemmel tartsa karban, úgy az bízza ezt ránk! Rövid határidővel elvégezzük a hibás alkatrészek javítását vagy cseréjét, az elhasználódott, korrodált alkatrészek javítását kenését.

Sokan nem fordítanak figyelmet a gumik futófelületének állapotára. Ha nem biztos abban, hogy a bordázottság még megfelelő-e a biztonságos közlekedésre, kérjen tőlünk tanácsot! Amennyiben a gumi cserére szorul, úgy készleten levő választékunkból kiválasztjuk a megfelelőt és fel is szereljük azt.

Szeretnénk, ha egyre többen tudnák: Szombathelyen a kerékpár szó a Savaria Uniker Kft-t is jelenti!

Kerékpárválasztékunkat itt is megtekintheti

Száznál több kép az általunk forgalmazott kerékpárokról
Megosztás
Savaria Uniker Kft., Szombathely - Magyar