Talán legfontosabb termékkörünk, illetve szolgáltatásunk a kerékpárok forgalmazása és javítása
tovább

Elérhetőségek

Savaria Uniker Kft., Szombathely
9700 Szombathely,
Mátyás Király u. 26.
Telefon: +3694/317-943
Üzletünkben és két webshopunkon keresztül különféle műszaki berendezések forgalmazásával is foglalkozunk
tovább

Elérhetőségek

Savaria Uniker Kft., Szombathely
9700 Szombathely,
Mátyás Király u. 26.
Telefon: +3694/317-943
Szaktanácsadás, felvilágosítás, egyedi megrendelések teljesítése.
tovább

Elérhetőségek

Savaria Uniker Kft., Szombathely
9700 Szombathely,
Mátyás Király u. 26.
Telefon: +3694/317-943

Bemutatkozás

Bemutatkozás

A Savaria Uniker Kft. 2002-ben alakult Szombathelyen, néhány percre a város szívétől. Családi vállalkozásnak indult, fejlődése máig töretlenül. Az alapítók kerékpárok forgalmazására és szervizelésére, továbbá műszaki cikkek kereskedelmére vállalkoztak. Terveik beváltak, hiszen az üzlet folyamatosan fejlődik, mára a legnívósabb műszaki üzletnek számít Szombathely területén.

A célok eléréséhez több dolognak kellett megvalósulnia. Ilyen a meglévő stabil és széleskörű, folyamatosan bővülő kapcsolatrendszer, az alapítók kérlelhetetlen erőfeszítése a vállalkozás fejlesztése iránt. Időt és pénzt nem spórolva fejlesztették üzletüket. A magas minőség és a megbízható kiszolgálás, valamint szaktanácsadás következtében számos törzsvásárlóra tettek szert. Arra törekszenek, hogy az üzletből csak elégedett vevők távozzanak.

Az előbb említett körülményeknek köszönhetően a vállalkozás már nem csak Szombathelyen, illetve Vas megyében tényező a piacon. Napjainkban már az egész Dunántúl területén vannak üzleti partereink, de nem ritka az sem, hogy az ország többi részén található partnerekkel is kapcsolatban állunk.

Szombathelyen egy 150 m2-es üzlethelyiségben, valamint egy belső parkolóval várjuk kedves ügyfeleinket. Cégek, vállalkozások, viszonteladók és intézmények mellett ugyanúgy célunk a lakossági igények kielégítése. Árukészletünk összetételében természetesen ezt is figyelembe vettük. Mindenki megtalálhatja azokat a termékeket műszaki üzletünkben, amire szüksége van.

Nagy hangsúlyt fektetünk a kerékpárok kereskedelmének. Négy nagy kerékpárgyártó és egy elektromos kerékpárokat gyártó vállalt termékeit forgalmazzuk. Kiegészítő tevékenységként egy új szolgáltatást is bevezettünk, ez a szerviztevékenység, elsősorban kerékpár szerviz.

Árukészletünk sokrétű és sokfajta: a kerti szerszámokon át, kenőanyagokon, gépeken, ipari kellékeken keresztül egészen a kerékpárokig vagy a vegyi anyagokig minden megtalálható műszaki üzletünkben. Ha valami éppen nincs készleten, néhány napon belül beszerezzük.

A partnerekkel való kapcsolattartást egyik legfontosabb küldetésünknek tartjuk. Úgy véljük, nincs jobb üzletünk számára, mint egy elégedett ügyfél vagy egy elégedett partner.

A Savaria Uniker már több mint egy évtizede áll a lakosság és az ipar szolgálatában. Tapasztalt munkaerőt alkalmazva célunk továbbra is a vásárlói igények magas szintű kielégítése!

A termékeket keresse üzletünkben, vagy webáruházunkban:

www.savariaszerszam.hu , www.savaria-szerszam.hu
Megosztás
Savaria Uniker Kft., Szombathely - Magyar