Bemutatkozás

 

Köszöntjük weboldalunkon!

 

Vállalkozásunk 2002-ben alakult Szombathelyen, néhány percre a város szívétől. Egy családi vállalkozásnak indult, ami még a mai napig is töretlenül tart. Az alapítók úgy gondolták, hogy az erős konkurencia ellenére, mégis megalapítják a műszaki boltot. Elképzeléseink kitűnőnek bizonyultak, hiszen az üzlet felfejlődött, ráadásul olyannyira, hogy napjainkban a legnívósabb műszaki üzletnek számít Szombathely területén. Ennek elérésében több dolgok játszott közre. Ilyen volt például a meglévő stabil és széleskörű kapcsolatrendszer, az alapítók odaadása a vállalkozás iránt. Időt és pénzt nem spórolva fejlesztették üzletüket. A magas minőség és a megbízható kiszolgálás, valamint szaktanácsadás következtében számos törzsvásárlóra tettek szert. Kivétel nélkül csak elégedett vásárlók távoztak az üzletből.

Az előbb említett tényeknek köszönhetően a vállalkozás tovább fejlődött és már nem csak Szombathelyen, illetve Vas megyében volt a piacon. Napjainkban már az egész Dunántúl területén vannak üzleti partereink, de nem ritka az sem, hogy az ország többi részén található partnerekkel is kapcsolatban állunk.

Szombathelyen egy 150 m2-es üzlethelyiségben, valamint egy belső parkolóval várjuk kedves ügyfeleinket. Cégek, vállalkozások, viszonteladók és intézmények mellett ugyanúgy célunk, a lakossági igények kielégítése. Árukészletünk összetételében természetesen ezt is figyelembe vettük. Így mindenki megtalálhatja azokat a termékeket műszaki üzletünkben, amire szüksége van.

Kiegészítő tevékenységként egy új szolgáltatást is bevezettünk, ami pedig a szerviz, elsősorban a kerékpár szerviz.

Árukészletünk sokrétű és sokfajta: a kerti szerszámokon át, kenőanyagokon, gépeken, ipari kellékeken keresztül egészen a kerékpárokig vagy a vegyi anyagokig mindent megtalálhatnak műszaki üzletünkben.

A partnerekkel való kapcsolattartást az üzletvezető egyik legfontosabb küldetésének tartja. Úgy véli nincs jobb üzlete számára, mint egy elégedett ügyfél vagy egy elégedett partner. Ennek köszönhetően olyan nagy cégek állnak kapcsolatba cégünkkel, mint például a Falco Rt., A Vasi Volán Rt., a MÁV Vasjármű Kft., vagy éppen a szolnoki cukorgyár és járműjavító.

A Savaria Uniker már több mint egy évtizede áll a lakosság és az ipari szféra szolgálatában. Tapasztalt munkaerőt alkalmazva lehetőségünk van a vásárlói igények maximális szintű kielégítését!

A termékeket tekintse meg üzletünkben, vagy webáruházunkban:

www.savariaszerszam.hu , www.savaria-szerszam.hu
Megosztás

Elérhetőségek

Savaria Uniker Kft.

9700 Szombathely,
Mátyás Király u. 26.
Savaria Uniker Kft. - Magyar